Jdi na obsah Jdi na menu
 


                                                                                           28.12.2009 - všem přátelům a známým a také těm, co navštěvují naše stránky, přeji šťastné vykročení do nového roku 2010, hodně zdraví, spokojenosti a úspěchů, a to nejen chovatelských.  

Zároveň bych chtěla poděkovat všem, co nám poslali krásná PF. 

Obrazek

 

                                                                                       28.12.2009 - Betty od Syenitových skal - DKK i DLK 0/0!!!! Vyhodnocoval MVDr. Decker. Gratuluji majitelům i chovatelce paní Sieberové!!!!

14.12.2009 - zima na Lipně

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

14.12.2009 - Mezinárodní Field Trial v Třeboni - Ch Kerry Chlupaté štěstí si na své konto připsal další titul CACT!!!! Kerry za svou pracovní karieru získal již 6x CACT, 2x res. CACT!!! Ivo, gratuluji k vynikajícímu výkonu!!!

Obrazek

 

                                                                                                9.12.2009 - pár fotek Sandry z Welsu, za které děkuji Evě Hubíkové.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

                                                                                            8.12.2009 - o víkendu se konalo několik výstav v různých zemích. 

Polsko - Nowa Ruda posuzoval rozhodčí Jan Ryk - JCh Kreizy Chlupaté štěstí ve třídě pracovní získala V1, CWC a splnila tak podmínky pro získání titulu Polský šampion krásy. Nikolko, gratuluji a děkuji za zprávu!!!!

JCh, Ch Kendy Chlupaté štěstí si ve třídě pracovní vyběhal také V1, CWC a jeho mladší bráška Phalco ve třídě mladých získal V2. Také Tobě, Blanko, posílám velkou gratulaci!!!!  

JCh Greys Wi-An-Wa ve třídě mladých získala také V2. Posílám pozdrav a gratulaci do Polska!!!

Obrazek

 

Slovensko

Nitra 5.12.2009 - Chan Artesia Bohemica - V1, CAC

                           Hayley Sneh Tatier VN1

Nitra 6.12.2009 - Chan Artesia Bohemica - V2, res. CAC

                           Hayley Sneh Tatier VN1

Pozdrav a velkou gratulaci posílám jak Čendovi, tak i šikovné a krásné Hayley a jejich majitelům!!!! Čenda se stává čekatelem slovenského šampiona krásy!!! 

                                                                                           Rakousko - Wels 

V neděli jsem se poprvé vypravila do sousedního Rakouska na výstavu se Sandrou. Výstavní premiéra dopadla dobře, až na to, že Sandra nechtěla ukázat zuby. Máme co trénovat. Posuzoval český rozhodčí pan Studeník. Sandra dostala pěkný posudek a známku VN, pořadí se nezadávalo. 

Velkého úspěchu dosáhla Sandry maminka Pinkerly Rain Or Shine, která získala ve třídě pracovní V1, CACA, CACIB. Shine potvrdila svou vynikající kondici a splnila podmínky pro získání titulu rakouský šampion krásy!!!! Gratuluji!!! 

Shine získala během dvou výstavních víkendů 4 tituly!!!! Splnila podmínky pro získání titulu maďarského, rakouského šampiona krásy, interšampiona a mezinárodního výstavního šampiona!!!! 

 

Obrazek

  

                                                                                           30.11.2009 - z trochu jiného soudku. Princess Jackie Chlupaté štěstí složila záchranářské zkoušky RH-E - variantu sutinového vyhledávání. Tyto zkoušky jsou vstupními záchranářskými zkouškami podle mezinárodního zkušebního řádu. Haničko a Jackie, klobouk dolů před vámi, gratuluji!!!!! Přeji hodně úspěchů v této činnosti!!! Bližší informace o záchranářské práci a zkušebních řádech se dozvíte na http://www.kzjcr.wbs.cz/Zkusebni_rad_IRO.html?. 

Obrazek

 

                                                                                         26.11.2009 - Sandra - 8 měsíců

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Za fotky a příjemně strávené odpoledne děkuji Aleně Janákové (http://www.golden-martha.cz/cz/). 

                                                                                           

24.11.2009 - posledním vyšetřeným štěnětem - "Káčkem" z vydařeného spojení Gryffa a Victorie Chlupaté štěstí je Kvido. Ve dvou a půl letech podstoupil tento pejsek rentgeny u MVDr. Šebka s vynikajícím výsledkem: DKK 0/1, DLK 0/0 !!! Majitelům gratuluji a blahopřání posílám i do rodné CHS Chlupaté štěstí !!! Všech devět štěňat z tohoto spojení bylo vyšetřeno na dysplazii a všech 9 má negativní výsledek !!!! 

 

                                                                                          20.11.2009 - první štěňátka po Rainym (Ch Rainbow Golden Erinor pochází ze spojení Gryff a Immense Golden Erinor). V CHS Santana Golden se včera narodila štěňátka. Maminkou je  Era od Hradu Veveří. Jsou to 2 holčičky a 4 kluci od smetanové po zlatou barvu s již pěkným pigmentem.  Otec malých goldenků Rainy je překrásný pes, je českým šampionem krásy, čekatelem titulu interšampion a český grand šampion. Na tato štěňátka jsem sama zvědavá, protože první vrh Ery byl s Gryffem (CH Casanova Santana Golden Národní vítěz, FT ChCZ Crazy Santana Golden "U", Connor Santana Golden). Bude jistě zajímavé sledovat, jaká budou štěňata Ery s Gryffovým synem. V každém případě jsem přesvědčena o jejich budoucím velmi pěkném exteriéru, zdraví a povahách. Tato štěňata mají ve čtvrté generaci společného předka, kterým je vynikající plemeník Ch Standfast Angus - otec mnoha nádherných šampionů.

Obrazek

Ch Rainbow Golden Erinor

                                                                                       18.11.2009 - JCh Greys Wi-An-Wa byla vyšetřena na genetické onemocnění očí s negativním výsledkem. Tato fenečka se vystavovala na MVP v polském městečku Kielce a získala ve třídě mladých V3. Wioletta, gratulujeme!!!

Obrazek

 

                                                                                           12.11.2009 - Antis Frodo Eristar Golden (Gryff a Gemma Asia z Dražovského hájku) - DKK i DLK 0/0. Posuzoval MVDr. Snášil. Majitelům i chovatelce gratuluji!!!!

                                                                                            11.11.2009 - přesně před rokem se v CHS Forever my narodilo pět krásných psích holčiček. Všem přeji do dalších let hodně zdraví, výstavních a pracovních úspěchů a hlavně pohody v jejich rodinách. Více o nich se dozvíte na stránkách Nikolky Gabrielové  http://www.chsforevermy.com/

Obrazek

 

 

                                                                                          9.11.2009 - MVP Letňany, psy posuzoval pan Adlt, fenky paní Holečková.

Princ Damián Chlupaté štěstí - V1, CAJC, BOB junior - splněny podmínky českého juniorského šampiona

Pierce Chlupaté štěstí - VD

Aron z Březovského výsluní - V1, CAC - čekatel českého šampiona krásy

Chan Artesia Bohemia - V2, res. CAC

JCh, Ch Allis de Salvia Apiana - V1, CAC - čekatelka titulu český grandšampion

JCh, Ch Kendy Chlupaté štěstí - V3

Eirin Elegance z Říčanských luk - V

Všem gratuluji!!!!!!

 

                                                                                          Největšího úspěchu však dosáhla Gryffinova maminka Amy (JCh, Ch Timeless Golden Amy my Love), která se vystavovala ve třídě veteránů a získala vynikající ocenění: V1, vítěz třídy veteránů, BOB, Vítěz Prahy 2009, BIG 4.

Obrazek

                                                                                                   Jsem moc ráda, že mám Gryffa po rodičích, kteří se i v seniorském věku dokáží prosadit a na výstavním poli dosáhnou i na nejvyšší výstavní ocenění.

                                                                                            2.11.2009 - několik fotek z víkendu na Lipně

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

                                                                                              2.11.2009 - vynikající pracovní výsledky - PZ Bobrůvka - JCh, Ch Kendy Chlupaté štěstí - CACT, (je to již druhý CACT tohoto pejska),  Princess Jackie Chlupaté štěstí res. CACT, Phalco Chlupaté štěstí - I.cena, třetí nejlepší golden zkoušek!!!!!!! Všichni tři jsou potomky Gryffa a Victorky. Jackie a Phalcovi je teprve 13 měsíců. Blance a Haničce posílám obrovskou gratulaci a přeji hodně štěstí a úspěchů v další zkouškové sezoně!!!!

                                                                                             30.10.2009 - OVVR absolvovala také dvě štěňata z Chlupatého štěstí - Phalco (pouze s jednou 3 - celkově druhý pejsek zkoušek) a Princ Damián, který díky nervozitě vůdce spadl do druhé ceny. Oběma majitelům gratuluji a přeji hodně úspěchů při dalších zkouškách!!!  

                                                                                           29.10.2009 - A Bumble Bee a April Dream Forever my splnily důležitou podmínku pro uchovnění. Obě dvě úspěšně složily OVVR (nos a reakce na střelbu za 4). Majitelům a zároveň vůdcům gratuluji!!!!! Stejně tak gratuluji Nikolce Gabrielové, která své vlastní zkušenosti s výcvikem předává dál.   

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

  

                                                                                             27.10.2009 - JCh PL Greys Wi-An-Wa byla vyšetřena na HD a ED s vynikajícím výsledkem: HD A, ED 0/0. Wioletta, gratuluji!!!!!

Obrazek

 

                                                                                             26.10.2009 - Kirby Chlupaté štěstí - V1, CWC na výstavě v polském Zabrze. je to již druhý CWC tohoto pejska. Táňo, gratuluji!!! Posuzovala slovinská rozhodčí paní Tina Hermann.

Obrazek

 

                                                                                                  26.10.2009 - Hayley Sneh Tatier (Gryff a CH Daisy Sneh Tatier) - 7 měsíců

Obrazek

Obrazek

 

26.10.2009 - Princess Jackie Chlupaté štěstí složila zkoušky ZOP (služební kynologie) na výbornou. Haničko, gratuluji vám oběma!!!!

Obrazek

                                                                                             26.10.2009 - JCh Ellis Excellent z Říčanských luk absolvovala všestranné zkoušky přinášení retrieverů ve II.ceně. Lucko a Fando, gratuluji k úspěšně složeným zkouškám a k titulu "U"!!!! (na snímku z teplé Itálie Elliska s Fandou)

Obrazek

                                                                                            26.10.2009 - Ch Kerry Chlupaté štěstí bojoval na dvoudenních barvářských zkouškách O Černostudniční pohár. I když tyto zkoušky nejsou zcela typické pro retrievery, zasloužila si Iva s Kerrym za svoje výkony slova plná uznání. Sobotní barvářské zkoušky jezevčíků absolvovali v I.ceně, v neděli barvářské honičské zkoušky ve II.ceně. Pěkné povídání si můžete přečíst na http://www.goldeni.cz/m_novinky.php. Ivko, gratuluji!!!!!

Obrazek

 

                                                                                                  22.10.2009 - Philipp Chlupaté štěstí (pejsek z opakovaného spojení Gryffa a Vicky) byl vyšetřen a vyhodnocen MVDr. Šebkem s vynikajícím výsledkem. DKK i DLK 0/0!!!!! Blahopřeji majitelům a  do rodné CHS posílám hodně pozdravů a gratulací!!!!

Phillip je vyšetřeným třetím štěnětem z tohoto spojení s negativním výsledkem (Princess Jackie a Princ Damian - oba DKK 1/1, DLK 0/0)

Obrazek

                                                                                          

                                                                                           19.10.2009 - na poli pracovním se dařilo Crazy Santana Golden, která pod vedením pana Körnera získala na MFTR na Konopišti další titul CACT a celkové třetí místo!!!! Pane Körner, gratuluji vám oběma!!!!!  Crazy také absolvovala vyšetření očí PRA/CAT s negativním výsledkem.

 

                                                                                           19.10.2009 - NVP Brno, posuzoval pan Adlt. Také z této výstavy si Gryffovi potomci odvážejí řadu ocenění.

                                                                                                    Princ Damian Chlupaté štěstí - V1, CAJC, BOB Junior

Phalco Chlupaté štěstí - V3

Princess Jackie Chlupaté štěstí - V

Ch Andreas Misantos - V1, CAC, Národní vítěz, BOB

JCh Kendy Chlupaté štěstí - V3

Via Abigail Libošovská blata - V1, CAC, Národní vítěz

                                                                                                    Všem vám gratuluji a přeji hodně úspěchů na dalších výstavách!!!! 

                                                                                               16.10.2009 - výsledky ze světové klubové výstavy retrieverů včetně fotogalerie (pouze goldeni):

http://golden-nkp.ru/show/2009/worldmono.html 

                                                                                           15.10.2009 - Chinaski Misantos (Gryff a Ymca Misantos) - DKK 0/0, DLK 0/0. Vyhodnotil MVDr. Snášil. Chinaskiho sestřička Chanel Coco Misantos má vyhodnoceny kyčle i klouby se stejným výsledkem, tedy nulové. Lenko, gratuluji Vám a přeji hodně štěstí v budoucnu!!!

Obrazek

 

13.10.2009 - několik dnes již idylických fotek od moře. Trochu tepla a slunce od Lucky Maršálové. Na fotkách psí holčičky Ellis a Eirin z Říčanských luk (Gryff a Cyra ze Zásmuk).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

                                                                                        12.10.2009 - na Klubové světové výstavě v Bratislavě získal Gryffův otec Xanthos Gryffindor V1,CAC ve třídě šampionů. Tamaře posílám do Belgie pozdrav a velkou gratulaci. Ve svých 7,5 letech je Gryffin ve vynikající kondici, je to nádherný a impozantní pes.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

                                                                                           12.10.2009 - minulý týden se konala III. Mezinárodní soutěž retrieverů v Chlumu u Třeboně. Na tuto prestižní soutěž se v loňském roce kvalifikovala i FTCh CZ Crazy Santana Golden "U", která pod vedením pana Körnera tuto náročnou zkoušku absolvovala v I.ceně se ziskem 350 bodů a získala pohár za Nejlepší práci na vodě. Körnerovům a šikovné Crazy patří můj obdiv. Gratuluji!!!!! 

Obrazek

foto převzato z webu KCHLS

                                                                                           12.10.2009 - Eirin Elegance z Říčanských luk složila VZPR v II.ceně, a  právem jí náleží titul "U" - všestranně upotřebitelná fena. Alčo, gratuluji k vynikající práci a výbornému předvedení na těchto náročných zkouškách!!!!

Obrazek

                                                                                               12.10.2009 -  Oblastní výstava psů v Praze 6 - Aron z Březovského výsluní (Gryff a Bara Jane Dynasty Anah) získal od paní rozhodčí Dany Smržové V1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz. Gratuluji paní doktorce Fejfarové!!!!

                                                                                               6.10.2009 - druhé vyšetřené štěně z opakovaného spojení z vrhu "P" (Gryff a Victoria Chlupaté štěstí) je negativní. Princ Damian absolvoval povinné vyšetření kyčlí a loktů u MVDr. Šebka s tímto výsledkem: DKK 1/1, DLK 0/0!!!!!! Gratuluji!!!!

Obrazek

                                                                                                  5.10.2009 - na MVP IHA Tulln se vystavovala A Bumble Bee Forever my, která od anglické rozhodčí paní Sue Almey získala ve třídě mladých pěkný posudek a známku výborná. Martinko, gratuluji!!!! Ve třídě pracovní se na téže výstavě předvedl i Andreas Misantos, který získal výbornou a 3. místo. Také Tobě Šárko, gratuluji!!!!

                                                                                              5.10.2009 - Greys Wi-An-Wa získala na národní výstavě v Nowym Dvorze svůj třetí CAJC, a tím splnila podmínky pro přiznání titulu Junior šampion Polska. Wioletta, gratuluji!!!!! 

Obrazek

                                                                                          5.10.2009 - Krajská výstava Plzeň - včera jsem se zajela podívat do Plzně. Gryffova maminka Amy se poprvé vystavovala ve třídě veteránů (minulý týden oslavila své 8 narozeniny v plné síle a kráse), svoji třídu vyhrála a stala se i nejkrásnější veteránkou výstavy. Gryffinův nádherný syn Ch Rainbow Golden Erinor získal vítěze třídy vítězů a stal se nejkrásnějším psem VIII. skupiny. Oběma gratuluji!

Obrazek

Gryff a Amy